King Carl XVI Gustav of Sweden

King Carl XVI Gustav Sweden

Our King visited Lund today on his Royal tour in Sweden. This year he has been King of Sweden for 40 years.
I think he does a great job for our country.


8 reaktioner till “King Carl XVI Gustav of Sweden”

  1. Hans pappa stannade till vid en busshàllplats i Ytterjärna, han hade bett chauffören att stanna en stund eftersom han sàg en kvinna med en barnvagn, eftersom han älskade barn sà ville han bara titta och hàlla bebisen en kort stund i sin famn, vilket han fick och den bebisen var jag för 40 àr sen… Inte minns jag det, men mamma gör det!

    Min morfar växte upp hos ätten Bernadotte i Österlen, inget han pratade om, det var mormor som berättade om hans historia, morfar älskade havet och Norrland, vilket han förde över till mig, trots att jag bor i Paris nuförtiden, sà skulle jag föredra Norra Skandinavien… Men jag har inga rötter i Pau, Bernadotte är en baskisk ätt, mina rötter finns i norra Frankrike, som blev det fransktalande Belgien…

    Lite anekdoter har jag allt om Bernadotte, men är Carl-Gustav XVI min kung? Har inte jag en president nuförtiden? Men spela roll, jag bor i en demokrati med mycket väsen för ingenting! 😉

    Bonne fin de semaine ! Trevlig helg!

    Gilla

THANKS for stopping by!

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s